Let’s talk about skin

Ik wil jou graag jouw allermooiste huid geven en van binnen en buiten laten stralen! Ik werk met een uniek concept waarbij ik op basis van jouw wensen een persoonlijk huidplan kan ontwikkelen.

 

INTAKE
Voor het eerst bij Het Beauty Café? Om jouw huid te leren kennen en een goed advies te kunnen geven start een eerste behandeling altijd met een uitgebreide intake. Onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee kijken we naar jouw huidverzorging, productgebruik, voeding en lifestyle en kom ik erachter wat jouw huidwensen zijn en waar jouw behoeftes liggen.
Samen met de uitkomst van de metingen van de Skin Analyser waarbij ik je huid kan meten op een aantal huidwaardes ontstaat er een compleet beeld van jouw specifieke huidconditie.
Een eerste behandeling bestaat daarom altijd uit 90 minuten (de hannah Xperience) waarin jij komt te weten hoe je huid werkt en welke producten en behandelingen het best bij jou passen.

 

TREATMENT
Aansluitend volgt jouw eerste behandeling waarbij je kennis maakt met mijn behandeltechnieken, de producten en de befaamde hannah bindweefselmassage. Tijdens de behandeling leer ik jouw huid nog beter kennen waardoor ik je nog beter kan adviseren.

 

PERSOONLIJK HUIDPLAN
Op basis van jouw wensen maak ik een persoonlijk huidplan wat bestaat uit:
• De juiste treatments
• Inzetten van apparatuur
• Producten voor thuisgebruik
• Beauty Supplementen

 

JOUW COMMITMENT
Een mooie, stralende huid realiseren, doen wij samen! Ik werk met veel liefde en passie aan jouw huid, maar het gebruik van de juiste producten is essentieel om het gewenste resultaat te behalen. Alleen wanneer ik op jou kan rekenen kan ik jou een mooie huid garanderen. Samen staan we sterk voor huidverbetering!
Een deel van de behandeling voer je daarom ook zelf uit. De verzorging van jouw huid gaat namelijk ook buiten onze afspraken gewoon door. En dat hoeft echt niet een heel scala aan producten te zijn, maar met een kleine basis kan je al zeker het verschil maken.

 

DE HUID IS ONDERHEVIG AAN VERANDERINGEN
Tijdens ieder bezoek zal ik jouw huid opnieuw meten en beoordelen. Niets is zo verranderlijk als de huid. Onder invloed van hormonen, voeding, werk, lifestyle maar denk ook zeker invloeden van buitenaf zoals bijvoorbeeld de seizoenen verandert jouw huid en dus ook de behoefte van jouw huid. Iedere keer weer beoordeel ik of jouw behandelplan nog up to date is en op basis hiervan adviseer ik de juiste behandelmethode en technieken.