Nice to meet you here!


Als klein meisje kon ik al uren kappertje spelen en droomde ik van een baan in de uiterlijke verzorging. Na een aantal jaren in de kappersbranche gewerkt te hebben heb ik daarnaast met succes de opleiding schoonheidsverzorging afgerond en startte ik als hannah huidcoach voor het hoofdkantoor van hannah SIRC daar werd mijn passie voor de bindweefselmassage geboren. Binnen dit prachtige bedrijf heb ik mooie kansen gekregen waarbij ik onder andere mee mocht werken aan de introductie en distributie van Juliette Armand (het Griekse merkzusje van hannah) binnen Nederland en heb ik als docent Juliette Armand voor de klas mogen staan. Na 9 jaar werd het tijd om mijn langgekoesterde droom waar te maken en mijn kennis en expertise voort te zetten in mijn eigen praktijk. Mijn naam is Janneke Gruppen, huidfreak, beautyjunkie én sinds 2020 eigenaresse van Het Beauty Café in Stroe.


Doordat ikzelf jarenlang met acne heb rondgelopen weet ik als geen ander welke impact een mooie en egale huid op je zelfvertrouwen heeft. Daarnaast vind ik het erg fascinerend om te zien hoe je door het gebruik van goede skincare, lifestyle en door gezonde voeding de mooiste versie van jezelf kunt worden, want zeg nou zelf een beetje mooi conserveren willen we toch stiekem allemaal?


In mijn praktijk aan huis staan service en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel en werk ik uitsluitend met producten van topkwaliteit. Daarnaast volg ik regelmatig cursussen en trainingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste

trends en ontwikkelingen op het gebied van healthy aging.
Wil je weten wat ik voor jou en je huid kan betekenen? Bel of mail me gerust!


Liefs,
Janneke Gruppen