Have a (o)mega good day!

Wel de levenswijsheid, maar niet de rimpels. Daar tekenen een hoop mensen voor. Maar hoe krijg je dat nou voor elkaar? De meeste dingen liggen voor de hand; je huid tweemaal daags grondig reinigen, crèmes met antioxidanten, een SPF, maar ook gezond eten, voldoende water drinken en goed slapen. Allemaal waar. Maar heb je ook weleens gedacht aan een beauty supplement?


Je hebt vast weleens van omega-3 gehoord? Helaas halen we dat niet meer voldoende uit onze voeding, of eet jij iedere dag 4 wild gevangen vette haringen? Zo ja, dan moet jij vast een mooie, egale huid met weinig rimpels hebben?


De belangrijkste functie van omega-3 vetzuren is dat ze het reparatieproces van onze lichaamscellen ondersteunen, waarbij ze bijdragen aan een o.a. een optimale hersenfunctie, een goed werkend hart en een ijzersterk immuunsysteem. Omega-3 versoepelt de celwand zodat alle cellen weer toegankelijk worden voor vitamines mineralen en andere voedingsstoffen die in de cel hun werk goed moeten doen. Of dit nou een hart-, lever-, oor- óf huidcel is.


Omdat omega-3 naast ontzettend veel gezondheidsvoordelen ook een positieve werking op de celstofwisseling in de huid heeft, het verouderingsproces daardoor kan vertragen én dit de resultaten van de huidverbeterende behandelingen ondersteunt heb ik ervoor gekozen om met een hoogwaardig omega-3 vetzuur in combinatie met polyfenolen (die op hun beurt weer een sterke antioxidanten werking hebben) te werken als basis voor een mooie, gladde en egale huid.


Door dagelijks een Balance Oil te nemen wordt onder andere vroegtijdige veroudering voorkomen en daarnaast geeft dit een positieve reactie bij ontstekingsreacties aan de huid denk daarbij aan bijvoorbeeld acne, eczeem en psoriasis.